Тони Робинс - UPW 2016

Антъни Робинс - Unleash the Power Within (Освободи вътрешната сила)!

7-10 април 2016 г.

Лондон, Англия

Това е уникална възможност ДА ВИДИТЕ НА ЖИВО най-великия лидер и учител на нашето време – самия АНТЪНИ РОБИНС!

Независимо дали се отнася за бизнеса, здравето ви, финансите ви, връзката ви, емоциите ви или управлението на времето ви, Антъни Робинс се е посветил на това да ви осигури възможно най-доброто преживяване и опит, за да създадете изключително качество на живота си от днес!

Посетете този четиридневен семинар, за да получите летящия старт, от който се нуждаете, за да постигнете мощния напредък, който желаете. Това събитие е предназначено да създаде огромен импулс, като ви помогне да идентифицирате с абсолютна прецизност какво наистина желаете, да ви даде доказани инструменти и стратегии, които да ви помогнат да се придържате и приложите наученото и да ви покаже как завинаги да пробиете всякакви бариери, които могат да ви ограничат.

Всичко може да се промени само за един момент! И времето за този момент е дошло сега!

Внезапният напредък или пробивът, който ще промени всичко – от финансите ви, през връзките и отношенията ви или здравето ви, е много по-близо, отколкото предполагате.Свържете се с хората, страстта и средата, която ще направи това възможно!

Трансформацията на Антъни Робинс започнала на 17-годишна възраст, когато майка му буквално го „изритала” от вкъщи. В продължение на седем години той изучил биографиите и истинските истории на няколко стотин успели личности и това преобърнало живота му. Това, което започнало като желанието на един младеж да помага на хората да преобразят качеството на живота си, се превърнало в доживотния кръстоносен поход на Робинс, след като към него започнали да се обръщат лидери от всяка сфера на живота – президенти, политически водачи, защитници на хуманитаризма, изпълнителни директори на международни корпорации, психолози, спортисти, достигащи високо спортно майсторство, световно известни актьори и ТВ звезди, учители и родители.

Той е работил с едни от най-великите хора на този свят: международни лидери, видни спортисти и актьори, на които е помогнал да достигнат върхови постижения, свидетелстват за неговото невероятно високо ниво на ефективност, което им е помогнало да покорят следващото ниво. Тони е консултирал Бил Клинтън, Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Андре Агаси, Серина Уилямс, Хю Джакман и др., които са доказателство за неговата сила. Робинс е имал уникалната възможност да разпознава шаблоните и да моделира съществените стратегии, като по този начин е постигнал значителни резултати за някои от най-успешните хора в света.

 

Неговата мисия е: „Да помага на хората по целия свят да променят собствения си живот.“ Антъни Робинс знае, че всеки един от нас може да промени живота си за част от секундата и да постигне абсолютно всичко, за което някога е мечтал. Повечето хора го познават като „мотивационен лидер“, но самият той споделя, че мрази това определение. Предпочита да го наричат „КАТАЛИЗАТОР“. Вдъхновение за промяна.

Докато била на негов семинар, Опра Уинфри публично е заявила, че участието й в неговото събитие е едно от най-необикновените преживявания в живота й. Тя казва, че не става въпрос само за позитивното мислене, мотивацията или високата енергия, както смятат повечето хора. Става въпрос за нещо коренно различно. Става въпрос за внезапен напредък, пробив.

Отидете от там където сте, до там където искате да бъдете за възможно най-кратко време!

Антъни Робинс

Няколко думи за Тони Робинс

Антъни Робинс е определян като мотивационен лектор, но както самият той казва, „мотивацията" може да доведе до временни резултати. А това, на което той е отдаден, е само това, което дава постоянни резултати.

Той е „човекът-Защо?”. Интересува се ЗАЩО правите каквото правите. Какво ви движи, какво оформя решенията ви, и в следствие, защо животът ви е точно това, което е днес.

 Робинс е автор на международни бестселъри с пет книги, преведени на 14 езика (вкл. български). Освен това той е автор на системата за личностно и професионално развитие номер едно за всички времена - „Personal Power”, чийто аудио запис е продаден в цял свят в над 40 милиона копия.

Тони Робинс е един от най-търсените лектори в целия свят. В неговите семинари на живо, в публичните му изяви и учебни програми са участвали повече от три милиона души от повече от 100 държави.

Последните три десетилетия Антъни Робинс е служил като съветник на лидери по целия свят. Признат авторитет по психология на лидерството, преговори, спасяване на компании и постигане върхови постижения и представяне.

Той е също и заместник председател и председател в надзорните съвети на частни компании в различни сектори, като: хотелиерство, образование, кино и телевизионни продукции, бизнес услуги, както и хранителни добавки. Робинс е бил удостоен с честта да бъде включен в различни класации: „50-те най-добри интелектуалци в света” на Accenture, „200-те най-добри бизнес гурута” на Harvard Business Press, „6-те най-добри бизнес лидери в света”, които коучват предприемачи на American Express, 100-те най-известни личности на Forbes, „Изключителните хуманитаристи” на съдия Байрън Уайт и от Международната стопанска камара, като един от „10-те най-изключителни млади хора в света”.

Посвещаването на целта му да създаде устойчиво наследство, което да промени целия свят, е надминато единствено от страстта на Тони Робинс към семейството му, като отдаден баща на четири деца и любящ съпруг на на жена си Сейдж „Бони пърл” Робинс.

Повече информация за Тони Робинс тук!

 


РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА


Доказана ефективност

1. За него има материали в: Time, Newsweek, Fortune, Forbes, Life, GQ, Vanity Fair, Business Week, Success Magazine, CBS News, NBC News, ABC's Prime Time Live, Fox News, CNN и много други

2. Автор е на бестселърите „Неограничена власт”, “Събуди великана в себе си“ и „Гигантски стъпки”

3. Една от 100-те най-известни личности според Forbes

4. Един от 6-те най-добри бизнес лидери в света според American Express

5. Един от 200-те най-добри бизнес гурута според Harvard Business Press

6. Един от 50-те най-добри бизнес интелектуалци в света според Accenture

7. Създател на най-продаваната система за професионално и личностно развитие на нашето време

8. Работил е с повече от 3 милиона души от над 100 държави, сред които: Бил Клинтън, Андре Агаси, Дона Каран, Хю Джакман и Серена Уилямс, Питбул и др.

 

 


Готови ли сте да станете „ВЕЛИКАНА В СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ“?

Актуализирате и надграждате софтуера и програмите на вашия компютър? А кога за последно сте актуализирали софтуера на своя мозък?

Днес абсолютно всеки е длъжен периодично да актуализира СВОЯ СОБСТВЕН СОФТУЕР. Затова си струва да се учите от НАЙ-ДОБРИТЕ. Нямаме време да се учим няколко десетки години, затова трябва да направим това БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО. Този март, за първи път в Полша и Централна и Източна Европа ще се случи семинар в такъв ОГРОМЕН мащаб. Просто не можете да го пропуснете. Това ще бъде събитие, което ще запомните ЗАВИНАГИ.

„Success Resources” и „Milewsky & Partnerzy”, заедно с техния официален партньор за България “Master Academy” ООД ви канят да поемете на пътешествието на живота си!

Какво щеше да стане, ако можехте да се научите да действате точно като най-добрите предприемачи в света?

Историята за организирането на това събитие е изключителна, точно както са изумителни и известните личности, които ще ни гостуват. Ще си кажете „Мисията невъзможна“? Последните дванадесетина години можеше да се каже така, ако става въпрос за посещение на Антъни Робинс в Полша. Гигантите на световната икономика като Шанхай и Токио са очаквали посещението на Тони съответно по 10 и 6 години. Множество изключителни хора от Полша са се опитвали да го уговорят да дойде, но никой не бе успешен, до този момент.

Това постигна, обаче, група ентусиасти от „Milewsky & Partnerzy”, предоставяйки ви уникалния шанс да преминете на следващото ниво в живота си. Организирането на събитие с участието на Тони Робинс е предизивикателство от безпрецедентен мащаб във всяко отношение. Високобюджетната продукция само започва с няколко десетки тона аудио и видео оборудване, което да подкрепи процеса, през който ще ви преведе Антъни Робинс.

ВРЕМЕ ЗА СЪБУЖДАНЕ!

Един изключителен момент ви очаква. Затова ние искаме да ви дадем този шанс и да споделим тази изключителна възможност с вас!

За пръв, и вероятно единствен път, имате неповторимата възможност да вземете участие в семинар, организиран с такъв размах в Централна или Източна Европа. Антъни Робинс е ултимативният треньор за лична трансформация, а също и най-високото ниво в света на личностното развитие. Той е посветил повече от 30 години, за да открие какво е необходимо, за да може „ДА НАПРАВИМ ЖИВОТА СИ НЕОБИКНОВЕН“. По време на всяко обучение той преследва една цел –участващите в семинара да направят завой в правилната посока и да направят ВНЕЗАПЕН ПРОГРЕС в собствения си живот.

 

С Тони Робинс всичко, абсолютно всичко е възможно.

Замислете се как би се променил ВАШИЯТ СВЯТ, ако Вие лично можехте да направите ВНЕЗАПЕН НАПРЕДЪК в живота си.


РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА


По време на този семинар:

4 дни изпълнени с учене и вълнения

Четвъртък, 7.04.2016 г. – 12.00 - 23.59 ч.

Превърни страха в сила

Огнената пътека

 

Превърни страха в сила

Предстaвете си, че страхът внезапно не е повече фактор във Вашия живот. Какво бихте направили? Какво бихте променили или постигнали?

Тези, които създават изключителен живот и постигат техните най-високи цели споделят една фундаментална сила: възможността да превръщат своите страхове и ограничения в позитивно фокусирано действие.

 

-       Научете тайната на върховото представяне, която Антъни Робинс е използвал, за да преобрази световни елитни атлети, изпълнители и бизнес лидери.

-       Открийте как да прекъсвате несъзнателни страхове, които ви спират.

Преминете през пътека от нажежени въглени между 650 и 1100°C. (Не сте длъжни, но ще желаете). Веднъж щом започнете да правите невъзможното (или поне това, което сте мислили за невъзможно) ще можете да покорите и другите пожари в живота си с лекота.

 

 

Петък, 8.04.2016 г. – 09.00 - 22.30 ч.

Превърнете мечтите в реалност

Силата на обуславянето за успех


Яснотата е сила. Лидерите я имат, а тези които следват - постоянно я търсят. Ще я добиете в тази сесия, без значение от изходната ви точка. Ще си тръгнете с ясно разбиране на това какво най-много желаете в живота си, ще вземете фундаментални решения, ще направите план и ще създадете стратегии за да поддържате моментум след това.

 

-       Открийте три стъпки за постигане на устойчива промяна на всичко, което поискате в живота.

-       Поставете си ясна цел на това какво и защо искате – в кариерата, за тялото си, за финансите и за връзките си.

-       Овладейте мощните умения за изграждане на рапорт и влияние, за да постигнете максимална ефективност като родител, партньор, бизнесмен или лидер.

-       Научете личния процес на Тони за това да се придвижите от където сте, до там където искате да бъдете всеки път, плюс универсалният принцип за изграждане на устойчиво богатство.

 

Събота, 09.04.2016 г. – 09.00 - 23.00 ч

Пробив към новият ВИ живот 

Денят за трансформациите


Сега, след като покорихте страховете си, изяснихте какво желаете и направихте план как да го постигнете единственото, което още ви задържа са неизбежните вътрешни конфликти, които ви спират от предприемане на последователно действие.

 

На този ден ще разкриете вярванията, които ограничават живота ви.

 

-       Научете процес, чрез който стъпка-по-стъпка можете да моделирате най-добрите стратегии за последователно постигане на всеки резултат, който желаете.

-       Изпитайте фундаментална промяна в живота си, чрез подмяна на вярвания, които ви ограничават, с такива, които ви подсилват, които ви движат до постигане на резултати във всяка сфера, която пожелаете.

-       Създайте и употребете стартиране на процес, което да ви помогне (и на другите) да сте постоянни в начинанията.

 

Неделя, 10.04.2016 г. – 09.30 - 19.00 ч.

Силата на чистата енергия

12 майсторски принципа за жизнен живот


Кой е най-важният фактор за създаване на изключително качество на живот?

 

Отговорът е енергията. Вашето здраве е най-важният фактор, но въпреки това, във време на постоянни изисквания към нас и заетост, често пренебрегваме това, което е най-важно.

 

Ако ще развивате живота си към следващото ниво е жизненоважно да поемете ангажимент за живеене на по-енергизиран и здравословен живот.

 

-       Научете как драстично да повишите енергията си.

-       Научете ефективни хранителни и психологически стратегии да подпомогнете имунната си система.

-       Приемете 10-дневното предизвикателство и задействайте това, което сте научили и изпитайте жизнеността, която заслужавате.

 

Със специалното участие на Доузеф Маклендън III, коуч за постигане на максимални резултати във всяка област

 

Коучът Доузеф Маклендън III в момента е Старши Главен Треньор и Инструктор на Mastery University, известната организация на Тони Робинс. Той също е и основателят на Succeleration Research Group, водеща организация за трениране на пиково представяне, която служи на политически, развлекателни и бизнес общества. Маклендън също е водил курсове по човешко ре-инженерство, лидерство, комуникация за напреднали и влияние върху хората в Калифорнийския университет, Лос Анджелис..


Важна информация

Семинарите на Тони имат такъв голям успех, защото са изключително ефективни както в трансформирането на бизнеса, така и на личния живот. Стотици хиляди хора годишно извършват ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА ЖИВОТА СИ и го ПРОМЕНЯТ към ПО-ДОБРО. Тони често е търсен за помощ – когато се сблъскат с непреодолими трудности в живота си, редица международни лидери се обръщат към Тони Робинс, за да им помогне да преодолеят следващото стъпало и да преобразят визиите и мечтите си в реалност.

Прочетете какво пишат най-известните и успели хора в света за работата си с Тони Робинс:

„Няма значение кой сте, няма значение колко големи успехи сте постигнали, няма значение колко сте щастливи – Тони винаги има нещо да ви предложи.”

Хю Джакман,

Актьор, Носител на Оскар

 

 

„Той притежава огромен дар. Той е способен да вдъхновява.”

Бил Клинтън

Бивш президанет на САЩ

 

 

 

„Тони Робинс е един от най-влиятелните хора на своето поколение.”

Стивън Кови

Автор на няколко международни бестселъра

 

 

 

„Човекът, който е вдъхновил милиони да променят живота си! Тони изважда наяве най-доброто от всички нас. Светът е едно по-добро място заради него.”

Лари Кинг

„На живо с Лари Кинг” по CNN

 

 

„Тони притежава свръхчовешки сили. Той ме накара да направя нещо, което не вярвах, че някога ще направя – да ходя по истинска жарава от въглени.”

Опра Уинфри

ТВ Водеща

 

 

Бъдете на правилното място и

И СЕ НАСТАНЕТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-УДОБНО


РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Разположение на местата:

 


РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА


 

 

Представено от:

От 1992 г. тази компания осигурява подкрепа за хора, начинания и организации, развиващи образованието по целия свят, като е повлияла на стотици хиляди хора в повече от 35 страни.

В рамките на календарна година тя организира повече от 100 семинара на всички континенти. Говорителите, които са работили със Success Resources, са сред най-големите авторитети в сферата на бизнеса и личностното развитие, като Доналд Тръмп, Сър Ричард Брансън, Антъни Робинс, Роберт Кийосаки, Ник Вуйчич, Лес Браун, Т. Харв Екър, и много, много други.

 

За нас:

Основана през 2011 г. в България. Основната дейност на фирмата са обучения и организиране на събития за личностно развитие. С редица международни и български лектори, сред които Греъм Смит, собственик на New Learning Paradigm Сингапур и световноизвестният писател Енрике Марискал, и др. Събитията организирани от нас до края на 2014 г. са посетени от общо над 3 500 човека.

Нашето състезание за оратори, презентатори и разказвачи „Майстор на думите” се провежда от 2012 г. и в него са представени над 40 презентации на различни теми от майстори на словото, като много от тях са достъпни във видеосекцията на нашия сайт. Новата ни инициатива се нарича "Университет на успеха" и се провежда на живо с гости успели българи и хора, които са избрали да живеят в България и има за цел да покаже, че в България успехът е възможен.

Горди сме, че правим достъпен в България за втори път (първият ни бепше март, 2015 в Познан, Полша) стратег от такава световна величина като Антъни Робинс и вярваме, че това ще спомогне изключително за бизнес развитието и предприемаческата среда в нашата държава.