"Академия на успеха: Пъзелът"

 

„Академия на успеха: Пъзелът“ е еднодневен тренинг за лична ефективност, който ще ви даде конкретни съвети и техники, за да бъдете още по-продуктивни в ежедневните си лични и професионални дейности. За да започнете да подреждате по-бързо и по-ефективно пъзела на живота си!

Защо „Академия на успеха: Пъзелът“?

Ако погледнем на живота като на един пъзел, състоящ се от много и различни части, то нашата основна задача е да подреждаме и пренареждаме този пъзел ежедневно. Защо? За да бъдем още по-ефективни в работата си, за да можем да бъдем по-пълноценни в отношенията си с близките ни хора или просто да го направим заради себе си, за да се чувстваме по-щастливи и удовлетворени.

Пъзелът на живота на всеки един от нас много си прилича и едновременно се различава с този на останалите, но всеки го подрежда в различна рамка. При един липсва парченцето на работата, при друг на взаимоотношенията, при трети  - на баланса между горните две парчета и т.н.

Но всичко може да е много по-лесно и да се случва по-бързо, ако имате конкретни, работещи насоки, които вече са изпитани от някого преди вас. Като тези, които ще обсъдим и приложим на практика по време на „Академия на успеха: Пъзелът“.

Имайте предвид, че това не е обучение, което ще ви даде единственото и уникално решение, за да „подредите живота си за 90 секунди“. Как да го подредите тогава? За всеки човек това решение е различно, но абсолютно всеки от нас започва, поставяйки първото парче от пъзела с цел накрая да получи цялата готова картина.

 

Какво ще получите?

 

В края на обучението ще сте обогатени с една нова гледна точка в живота. Ще имате възможността да си тръгнете с готов план със следващите стъпки, които да предприемете, за да започнете да подреждате своя пъзел. Дали ще съставите и следвате този план? Зависи само и единствено от вас и от това дали ще се възползвате от инструментите, които ще получите на еднодневния тренинг за повишаване на своята ефективност. Няма как да бъдете щастливи и успешни, ако животът ви е хаос, в който самите вие се изгубвате ежедневно!

 

Какво няма да получите?

 

 

Кога?

01.06.2019 г., събота.

От 10 до 17:30 ч.

 

Къде?

На удобно място в центъра на София - бул. Мария Луиза 58, Project cafe

Цена:

79 лв. за един участник / 129 лв. за двама

Специална цена за ранно записване от 59 лв. за един участник или 89 лв. за двама учатници при регистрация и плащане до 27.05.2019 г.

 

 

Предварителната регистрация е задължителна!

 


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА:

Регистрирайте се и заплатете по банков път или в брой!  

За разплащане с банкова карта, моля вижте по-долу!


Лектор: Иво Топалов

Кой е Иво Топалов? Вижте повече ТУК!

 


Разплащания с карти в мрежата на нашите партньори от bilet.bg (изисква регистрация)