Майстор на думите

 

"Ad narrandum, non ad probandum."

Помните ли "Майстор на думите"*?

Четири години след състезанието и една година и половина след последното издание ще направим ново издание!

Този път "Майстор на думите" не е състезание, понеже средствата събрани от входната такса ще бъдат дарени за кауза, избрана от самите презентатори. Каква е тя ще бъде обявено от сцената на 15.12.2018 г. 

Събитието се състои от 9 запомнящи се презентации обединени от обща тема. Всички презентатори, са професионално обучени и са завъшили курса "Презентационно и словесно майсорство" - 2ро ниво, воден от писателите доц. д-р Георги Бърдаров и Иво Топалов.
 

"Майстор на думите: Да се изложиш... с финес!"

 
Мястото е зала Европа в Project Lab, бул. Мария Луиза 58, ет. 2, а часът: 12:00. Имаме предварителна регистрация във формуляра отдолу, но местата в залата ще се заемат по ред на пристигане.

 


При допълнителни въпроси или нужда от информация моля свържете се с нас на office@master-academy.org или на телефон: 0878/161149* "Майстор на думите" е събитие, което от Master Academy организирахме ot 2012 до 2014 г. Тогава, това бе състезание за оратори, презентатори и разказвачи. Направихме 7 събития с повече от 40 презентатори. Някои можете да видите във видоесекцията на страницата ни тук.