Майстор на думите

 

"Ad narrandum, non ad probandum."

Помните ли "Майстор на думите"*?

Сега, три години по-късно, ще направим нови две събития (12 и 20 април 2017 г., но този път ще има нещо различно.

Този път "Майстор на думите" не е състезание, а кауза. Всъщност две благотворителни каузи, понеже средствата събрани от входната такса ще бъдат дарени за кауза, избрана от самите презентатори и каква е каузата ще бъде обявено от сцената във всяка от вечерите.

Всяко събитие се състои от 5 запомнящи се презентации обединени от обща тема. Всички презентатори, в двете събития са професионално обучени презентатори, завъшили курса "Презентационно и словесно майсорство" - 2ро ниво, воден от доц. д-р Георги Бърдаров и писателя Иво Топалов.

Събитие 12.04.2017 г. - "Tайнствената сила на чудото вътре в нас"

Събитие 20.04.2017 г. - "Да се изправиш срещу великаните"

Предварителна регистрация чрез формуляра по-долу, осигурява отстъпка от входната такса, но местата в залата на кино "Влайкова", ул. Цар Иван Асен II, №11, се заемат по ред на пристигане.

 


При допълнителни въпроси или нужда от информация моля свържете се с нас на office@master-academy.org или на телефон: 0878/161149* "Майстор на думите" е събитие, което от Master Academy организирахме ot 2012 до 2014 г. Тогава, това бе състезание за оратори, презентатори и разказвачи. Направихме 7 събития с повече от 40 презентатори. Някои можете да видите във видоесекцията на страницата ни тук.