Академия на успеха: Капанът

 

Академия на успеха: Капанът

е авторски тренинг за вдъхновение.

Обучението е част от серията тренинги за целенасочено надграждане на себе си.

Обучението е еднодневно и изследва прякото отношение на вярванията ни към ежедневния живот. Това, което ни спира, независимо дали явно или не! Целта на обучението е да станем малко по-съзнателни относно властта си над ежедневния живот.

Имайте предвид, че този текст е доста подобен на този от фейсбук събитието, в случай, че сте се озовали от социалната мрежа на този сайт :)

Защо Академия на успеха: Капанът?

Когато вървим през живота, ни се случват най-различни неща, борим се за наши мечти, желания и цели, изпълняваме планове – наши и чужди. Но понякога се озоваваме в непредвидени ситуации. Понякога вярваме, че нещата са едни, а те се оказват съвсем различни и това се оказва пречка по пътя към успеха.

Възможно ли е да сме повярвали на нещо, което не е вярно и е дошло отвън? Възможно ли е да се борим за цел, която не е наша? Възможно ли е реалността да е по-близка до това, което ни се иска, отколкото до това, което наистина е?

Когато нямаме правилната представа и разбиране, предприемаме действия, които дават грешния резултат. Все едно се опитваме да сеем във времената за жътва, или се опитваме да берем, по време на сеитба. Тоест, може да се каже, че попадаме в капана на собственото си мислене. Капанът, който саботира живота ни.

Какво ще получите:

Чифт вълшебни очила, които ще ви помагат винаги да откривате всеки възможен капан в живота си и вълшебна пръчка, за да се измъкнете от него…

Сега вече сериозно, ще си тръгнете въоръжени с нова гледна точка, може би едно или две осъзнавания, които да ви подкрепят напред по пътя, както и със знания за някои от опасностите

Какво няма да получите:

Няма да сте имунизирани от това да попадате отново в капаните на съвременното общество и живот! Също така, няма да станете богати за един ден. Няма да получите и пет техники за… …отваряне на всички чакри. Точно както и в момента нe получавате бомбастични пожелания...

Кога?

20.04.2019 г., събота.

От 10 до 17:30 ч.

 

Къде?

На удобно място в центъра на София - бул. Мария Луиза 58, Project cafe

 

Цена:

79 лв. за един участник / 129 лв. за двама

79 лв. за един участник или 129 лв. за двама учатници при регистрация и плащане до 19.04.2019 г.

 

Предварителната регистрация е задължителна!

 


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА:

Регистрирайте се и заплатете по банков път или в брой!  

 


Лектор: Иво Топалов

 

 

Кой е Иво Топалов? Вижте повече ТУК!