Финансова независимост

 


Първи стъпки към свободата


мини обучение с Илияна Тасева на 4-ти ноември 2017 г. 

 

„Първи стъпки към свободата“ е мини обучение за управление на личните финанси с лектор Илияна Тасева - финансовият експерт към Master Academy. Едно различно и интерактивно събитие, чиято цел е да те събуди за това, което се случва с личните ти финанси и да ти помогне да взимаш по-добри решения от тези, които си взимал досега.

Как да разбереш дали това обучение ще ти бъде полезно? Много лесно – ако поне една от ситуациите по-долу, отговаря на тази, в която се намираш:

Личните финанси са много „лична“ тема за много хора или казано по друг начин - „тема табу“. Ние искаме да променим това, защото знаем, че всеки може да научи нещо ново за управлението на личните си финанси. Няма значение дали изкарвате 500 лв. или 5000 лв. Няма значение дали имате 3 изтеглени кредита или нямате нито един. Съществуват универсални принципи при управлението на личните финанси, които могат да помогнат на всеки да подобри финансовото си състояние, стига да се научи как да ги прилага и най-вече стига да иска да ги приложи, след като е опознал истинските ползи, които ще му донесат!


След този семинар ще научиш:

- Какви грешки допускаш при управлението на личните си финанси и как да промениш навиците си с цел подобряване на финансовото си състояние

- Как богатите хора управляват личните си финанси

- Как се изготвя личен финансов бюджет

 

Целта на мини обучението „Първи стъпки към свободата“ е да Ви представи в синтезиран вид част от основните принципи при управлението на личните финанси. А защо в синтезиран вид и защо под формата на мини обучение? - Защото това време е достатъчно, за да положим основата и да Ви покажем посоката към истинската финансова свобода!Преференциални цени до 02.11. за мини обучение "Първи стъпки към свободата":

1.    Единичен билет - 15 лв.

2.    Билет за двама - 20 лв.

Цена при записване след 02.11. – 19 лв. единичен билет

Можете да заявите плащане по банков път или паричен превод по "Еконт".


Семинарът ще се проведе на 4-ти ноември 2017г. в голямата зала на Есенс Център, ул. 6-ти септември № 37, София. Регистрация: 10ч. Начало 10:30 ч. Край: 13:30 ч.  . 


За контакти и допълнителна информация: office@master-academy.org или телефон 0878/161149 - Весела 

 

Няколко думи от лектора:

"Здравей! Аз се казвам Илияна Тасева и съм член на Master Academy.

От 7 години работя в банковата сфера, като за това време завърших Икономика на туризма и Банков мениджмънт и на 25 години станах най-младия мениджър на банков клон в Алфа Банка – Клон България. Паралелно на работата в банката постоянно работя над личностното си развитие.

За седемте години стаж във финансовата сфера натрупах безценен опит и сега искам и мога да го споделя с възможно най-много хора.

Ако имаш финансови проблеми за разрешаване, искаш да спестиш пари, да спечелиш време или просто искаш да подобриш финансовото си състояние - заповядай. На този семинар ще бъдеш на правилното място, защото ще почерпиш от моя личен опит, придобит от хилядите финансови проблеми на хората, с които съм срещала в работата си.

Трябва да бъда честна и откровена с теб и искам да знаеш, че със сигурност не знам всичко за личните и корпоративни финанси и не претендирам, че мога да те направя милионер за ден, месец или дори - някога. Но мога да ти дам съвети и идеи, чрез които да тръгнеш в правилната посока към Финансовата Свобода. Още днес.

Заповядай на нашия интерактивен семинар, който ще превърнем в приключение и между другото ще поговорим за пари. Ще споделя с теб всичко, което знам, прилагам и вярвам, че е правилният път към мечтите и независимостта."


Поеми личните си финанси в собствените си ръце с нас - бъди причина, а не следствие!


Запиши се оттук:

 

Наш сътрудник ще се свърже с Вас скоро след изпращането на формуляра.