Университет на успеха

Регистрацията е приключила.

Две дами + една мечта = успешен бизнес в България!

 

Кино Влайкова (ул. Цар Иван Асен 2, № 11), 10 май 2016 г. от 19 ч.

 

На 10 –ти май в Университет на успеха:

Малко хора живеят мечтите си, а още по-малко успяват да ги превърнат в професия или бизнес.

В поредното издание на Университет на успеха гостува двоен чар. Павлина и Калина от туристическа агенция „Аполо“ са успешни бизнес дами, чиято любов – пътуванията по света – се е превърнала от мечта в успешен бизнес с много и верни служители и устойчиво развитие за повече от 16 години, с покорени дестинации по целия свят и създадени безброй приятели.

Наричат ги „креативните и стилни дами на българския туризъм“. Мислят извън кутията, имат невероятно чувство за хумор, намират нестандартни решения и излъчват рядък позитивизъм. Посетили са над 70 страни, спечелили са европейски проект и гледат на живота позитивно и с чувство за хумор!

Елате на 10 май (вторник) да научите:

    - тяхната тайна на успеха;

    - какво е да си жена в бизнеса, а две жени?

    - как се разширяваш по време на криза?

    - колко струват грешките и защо когато си купиш автобус на кредит трябва да се плащат 12 вноски годишно, а не само 1

    - защо е важно да се вземат единни решения и каква е ролята на партньорите в общите начинания?

 

ВНИМАНИЕ: Всеки един от гостите ни тази вечер ще има възможността да си тръгне и с награда – уикенд за двама до дестинация-изненада в България. Името на късметлията ще изтеглим от присъстващите с томбола в края на събитието. (всеки дошъл дори с чужда регистрация ще може да се регистрира на място за участие в томболата).

 

Регистрация чрез формуляра от дясно!

 


След седем успешни събития и разказите за успеха на Дарин Маджаров от Ucha.se, един от най-четените български писатели и главен редактор на издателство Сиела - Захари Карабашлиев, голямата българска спортистка Магдалена Малеева, най-успешният Йога треньор у нас, индиецът Пракаш Чандра, разказите за живота на големия режисьор Костадин Бонев, разговорите за здраве с д-р Людмила Емилова и екологът Веселин Станков, както и гостуването на българския Индиана Джоунс - професор Николай Овчаров, е време да се срещнем със следващата завладяваща история на успеха, разказана пред нашите водещи Иво Топалов и доц. д-р Георги Бърдаров в Университет на успеха във второто издание за 2016-та год.

Елате на Университет на успеха в Кино Влайкова на 10.05.2016 г., където ще можете да чуете завладяващата история не на една, а на две достойни дами: Павлина Илиева и Калина Тодорова.

на път винаги има интересни срещи

 


Университет на успеха


Търсите ли своя път към успеха? Интересувате ли се от това как успешните хора разработват стратегии, поставят цели, преследват мечти и ги реализират?

Ако сте от хората, които са решени да разберат как да постигнат целите си в този живот, тогава продължавайте да четете. Информацията, която следва е много важна за вас!

От Master Academy вярваме горещо в един от основните постулати на бихейвиористката психология, а именно „ако един човек може да направи нещо, то значи и аз съм способен на същото!” Казано с думите на Антъни Робинс: „Ако искате да успеете, моделирайте някой, който е вече успешен.”

От друга страна, не искаме да се съгласим с разпространените вярвания и липсата на увереност в това, че в България може човек да бъде успешен или е задължително да печели и да е успял по нечестен начин.

 

Водени от това, решихме да създадем нашето ново събитие, което нарекохме „Университет на успеха”!

Поставихме си за цел да издирим успешни българи и хора, живеещи в България и да ги поканим на разговор с нашите водещи: писателя Иво Топалов и трикратния победител в състезанието „Майстор на думите” и преподавател в СУ „Климент Охридски” доц. д-р Георги Бърдаров. Иво и Георги ще имат задачата първо да представят темата на вечерта, а след това да дискутират с гостите моделите, стратегиите и рецептите, които им помагат да са успешни в работата и живота си! Така всеки зрител ще има възможността да получи и вземе за себе си и за своя живот работещи практики.

 

 


Какво е „Университет на успеха”?


„Университет на успеха” е събитие, в което успешните хора разкриват как са се зародили идеите им, през какво са преминали, какво ги е подкрепило  в трудните моменти на живота им, и какво ги е извело до успех.

 


Кога и къде:


Кино Влайкова (ул. Цар Иван Асен 2, № 11), 10 май 2016 г. от 19 ч.

 

Очакваме ви!

Вход с предварителна регистрация (попълнете формуляра в горната дясна страна на сайта и оставете вашето име и  мейл адрес, за да спечелите 2 лв. отстъпка, но и най-вече за да ви напомним за самото събитие и да получавате известия за бъдещи събития, чрез нашия бюлетин): 5 лв./човек!

Вход на място в деня на събитието: 7 лв./човек

Вход за ученици, пенсионери, студенти и инвалиди: безплатен

Молим да бъдете точни и да сте на мястото на провеждане достатъчно рано, за да заемете спокойно местата си в залата. Регистрацията гарантира по-ниска цена за вход, известие за настоящото и за бъдещи събития, но не и място в залата. Местата се заемат по реда на пристигане.


За допълнителна информация и въпроси: info@master-academy.org или телефон 0878/161150.

 

 

 

Със специалната подкрепа на: