Академия на успеха

Проект „Академия на успеха"

Серия от авторски тренинги за целенасочено надграждане на себе си

 

Каква е първата ви асоциация, когато чуете „Академия на успеха“?

Не ви ли се иска да разберете повече?

Да се учите и да надграждате своите знания и умения заедно с хора, които също като вас се стараят постоянно да се самоусъвършенстват?

Защото и вие знаете, че няма човек, който да знае и умее всичко. Защото знаете, че винаги можем да открием нов и по-ефективен начин да свършим едно или друго нещо в ежедневието си.

„Академия на успеха“ е проект на Master Academy, чиято основна цел е да предоставя на вас, хората, които сте поели по пътя на самоусъвършенстването, нови знания и инструменти, които да ви служат славно по този нелек, но изпълнен с огромно лично удовлетворение път.

Тези от вас, които вече ни познават, знаят, че не обичаме да обещаваме всякакви невероятно звучащи неща - „Че ще преобразим живота ви за един ден“, „Че ще ви разкрием тайната на щастливия живот“, „Че ще ви направим успешни за 90 минути“ и какво ли още не...

Ние вярваме, че малките промени, които можем да направим в ежедневието си, са в основата на големите промени и високите резултати, към които се стремим. И когато казваме „малките промени“ съвсем нямаме предвид „лесни промени“. Някои от нещата, които ще научите по време на обученията от „Академия на успеха“, ще бъдат по-лесни за прилагане, други ще изискват повече време и усилие от Ваша страна, за да доведат до желаните резултати.

Затова не ви обещаваме, че ще бъде лесно. Но ви обещаваме, че ще бъде интересно, завладяващо и надграждащо!

Обещаваме ви, че така както сме вложили и продължаваме да влагаме цялото си сърце в този проект, така и ще дадем всичко от себе си, за да идвате и да си тръгвате от всяко едно обучение още по-удовлетворени и уверени по пътя, който сте поели.

 

 

Предстоящи събития:


Академия на успеха: Капанът (20-ти април 2019 г.) 

 

 


 

Академия на успеха: Пъзелът (01-ви юни 2019 г.) 

 

 


 

"Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората" (15-ти и 22-ри юни 2019 г.)